IMG-20171219-WA0003

Kerst is de tijd waar het leven draait om naastenliefde en barmhartigheid. Het draait niet om grote maaltijden verorberen maar juist om dat kleine beetje wat je hebt te delen met elkaar! In de weken voor de kerst worden er op verschillende plekken in het land kerstmarkten georganiseerd, zo ook in het mooie Nieuwendijk. Afgelopen vrijdag 16 december vond bij het winkelcentrum aan de Rijksweg hun jaarlijks terugkerende kerstmarkt plaats. De kraam werd gesponsord door onze nieuwe vrijwilliger Anne- Marie, samen met Anita en Marga ontpopte zij zich als ware marktkoopvrouwen. Er werden koekjes, (gesponsord door Bakkerij van der Westen te Raamsdonk) en kerstballen verkocht.

De verkoop was zeer succesvol te noemen aangezien er wel 310,82 euro werd opgehaald. Hier zijn wij als JA Foundation natuurlijk enorm blij mee aangezien er in Suriname al jaren geen subsidies voor kindertehuizen bestaan, en de kinderen enkel en alleen een toekomst hebben door giften en wervingsacties!

Graag danken wij de bezoekers van de kerstmarkt voor hun aankopen en donaties, het is hartverwarmend te mogen concluderen dat zij onze kinderen in Suriname in deze kerstperiode niet in de kou laten staan!

Namens alle vrijwilligers en kinderen van de JA Foundation wensen wij jullie allen een prachtige, liefdevolle kerst toe en een gelukkig 2018!